😍 Acum beneficiezi de 🚗 TRANSPORT GRATUIT la orice comandă, indiferent de valoare

😍 Luna aceasta, Pachetele Promo sunt la REDUCERE de până la  -25%  👉

Zile
Ore
Minute
Secunde

-25% REDUCERE 😍 pentru mămici și bebeluși la produsele selecționate ⏳ OFERTĂ în limita stocului disponibil

Termeni si conditii

Cumpărare

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului purio.ro are valuare contractuală și presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare.

Pentru a cumpăra on-line produsele oferite de www.purio.ro, trebuie să parcurgeți urmatorii pași:

  1. Selectați produsul pe care doriți să-l achizitionați și apasați “Cumpără”
  2. Introduceți datele dumneavoastră personale.

Informațiile sunt necesare pentru procesarea comenzii dumneavoastră. Daca adresa de livrare este diferită față de adresa de facturare, indicați acest lucru prin selectarea corespunzătoare opțiunii dumneavoastră.

  1. Alegeți metoda dorită de plată

In funcție de preferințele dumneavoastră, vă rugăm să alegeți una din următoarele modalități de plată.

  1. Plata ramburs
  2. Plata online cu cardul, prin Mobilpay
  3. Plata prin virament bancar (ordin de plată)
  1. Plata ramburs:

Plata va fi făcută în numerar la momentul în care curierul vă livrează marfa comandată. Valoarea rambursului va fi înscrisă în factura ce însoțeste marfa și va fi aceeași cu cea comunicată în momentul plasării comenzii.

  1. Plată online cu cardul, prin Mobilpay

Plata online cu cardul se poate face folosind serviciile Mobilpayhttp://www.mobilpay.ro/, unul dintre cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Astfel se asigură la cel mai înalt nivel protectia și confidențialitatea datelor introduse.

 

 

Daca ați ales metoda de plată “Card credit/debit” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură pentru tranzactiile on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3-D Secure permite plata online cu urmatoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Daca tranzactia prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

  1. Plata prin virament bancar (ordin de plată):

Livrarea comenzii se va face după intrarea întregii sume în contul nostru. Aveți mai jos datele necesare plății:

 Denumire: S.C. Safetree Equipment S.R.L.

Cod Unic Inregistrare:            RO40966898

Nr. Registrul Comertului:        J23/1676/11.04.2019

Banca:                                     Banca Transilvania

Cont Bancar:                           RO19BTRLRONCRT0496209702

Va rugăm să trimiteți confirmarea de plată pe e-mail la  office@purio.ro  și să specificați numărul comenzii.

Dupa parcurgerea celor 3 pași, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii.

Factura fiscală va fi trimisă in format electronic pe adresa dumneavoastră de e-mail. Puteți solicita oricând la un moment ulterior factura în format tiparit, semnată și ștampilată.

Livrarea

Livrarea produselor pentru comenzile ce depașesc valoarea de 300 RON se face GRATUIT.

În cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 de RON costul livrării este de 17 Ron.

În cazul coletelor ce depașesc 5 Kg, se va percepe o taxă de 0.9 Ron + TVA pentru fiecare kg suplimentar (valabil și pentru Bucuresti), indiferent de valoarea coletului.

NU se percep taxe pentru kilometri suplimentari (localități aflate în afara ariei de acoperire a firmei de curierat) însă timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Livrarea se face în 24 ore de la lansarea comenzii pentru comenzile plasate până în orele 16.00. Excepție fac comenzile plasate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și în ziua unei sărbători legale sau în ziua precedentă unei sărbători legale când livrarea se va face în 24 de ore începând cu prima zi lucrătoare.

Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac în momentul livrării, pe AWB, sau se întocmește un proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului.

Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Returnarea produselor

În cazul în care produsul comandat nu corespunde cerințelor dvs. sau prezintă defecte de fabricație, aveți dreptul să ne notificați în scris că renuntați la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

În cazul în care produsul este într-o stare în care nu îl putem re-vinde, ne rezervăm dreptul sa refuzăm produsul.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către CLIENT.

În cazul în care ați plătit o taxa de transport atunci cand ați primit coletul, contravaloarea acestuia nu se mai returnează.

 Pentru a returna un produs:

  • Completați formularul de retur și tipăriți-l
  • Introduceti produsul în cutia originală
  • Introduceți în colet, împreună cu produsul, și formularul de retur
  • Expediați coletul la adresa noastră din secțiunea Contact

Dupa primirea produsului se verifică conformitatea lui, iar în termen de maxim 14 zile se face transferul bancar în contul indicat de catre dvs.

 

Garanția și conformitatea produselor

Drepturile consumatorilor la achizitionarea unui produs de folosință îndelungată se regăsesc în Legea 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiile asociate acestora și în Ordonanta 21/1992 privind protectia consumatorilor.

 

Garanția legală de conformitate

Conform Legii 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiile asociate acestora, cumparatorul beneficiaza de garantia legala de conformitate pentru produsele de folosinta îndelungata:

  • vânzătorul este obligat să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, factura, manual de instructiuni;
  • vânzătorul este răspunzător faţă de consumator pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele
  • răspunderea vânzătorului privind garanţia legală de conformitate este angajată dacă lipsa de conformitate apare întrun termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. După expirarea termenului prevăzut, consumatorii pot pretinde remedierea sau înlocuirea produselor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, în condiţiile legii.
  • consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o. Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

 

Garantia comerciala:

Produsele de folosință îndelungată beneficiaza de o garantie de 2 ani. Pentru defecte aparute în această perioadă, importatorul/distribuitorul asigura repararea sau înlocuirea produsului fără nici un cost din partea cumparatorului în termen de 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta unitatii de service defectul de fabricatie al produsului sau a predat produsul unitatii de service ori persoanei desemnate de aceasta pe baza unui document de predare-primire.

Ce nu acopera garantia comercială:

    – uzura normala a produsului;

    – utilizarea defectuoasa a produsului și nerespectarea instructiunilor de utilizare ale acestuia din Manualul de utilizare aflat în cutia produsului la momentul achizitionarii; 

    – deteriorarea accidentala sau intentionata a produsului; 

    – reparatiile sau modificarile executate de catre o persoana neautorizata; 

    – razgandirea clientului cu privire la achizitia efectuata;

    – produsul nu mai corespunde dimensiunilor copilului; 

    – deteriorarea materialelor produsului ca urmare a utilizarii acestuia.

Procedura în caz de defectiune a produsului aflat în garantie: 

– va rugam sa contactati unitatea de service și sa ii furnizati dovada achizitiei (bon fiscal, factura fiscala, certificat de garantie);

Va rugam sa pastrati dovada achizitiei produsului (chitanta, bonul fiscal, certificatul de garantie).

Timpul de nefuncţionare din cauza lipsei de conformitate apărute în cadrul termenului de garanţie prelungeşte termenul de garanţie legală de conformitate şi cel al garanţiei comerciale şi curge, după caz, din momentul la care a fost adusă la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau din momentul prezentării produsului la unitatea service până la aducerea produsului în stare de utilizare normală şi, respectiv, al notificării în scris în vederea ridicării produsului sau predării efective a produsului către consumator.

Date de contact service:

SC Safetree Equipment SRL

Str. Radu Captariu, nr. 15, parter, sector 2, București

mobil: +4 0774 929 937
e-mail: office@safetree.ro

Politica cookies

Va rugam să citiți cu atenție informațiile care urmează:

Pentru a respecta cerințele stabilite în  Directiva UE din 26 mai 2012 și prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, tuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimțământul înaintea transmiterii de cookies în computerele acestora.

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe internet, cum ar fi:

  • Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului ‘’înainte’’ și “înapoi’’.
  • Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori.
  • Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai placută.

Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu“cookie” ) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

  1. Cookie-uri de sesiune– acestea sunt stocate temporar în folderul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului ( ex: în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețele de socializare).
  2. Cookie-uri persistente– acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și, în general, depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori. 

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură userilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

 

Care este durata de viață a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, iar unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părțti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului și ele se numesc “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului. 

Cum sunt folosite cookie-urile de către un site.

O vizită pe un website poate plasa cookie-uri pentru:

  • creșterea performanței website-ului;
  • o analiză a vizitatorilor;
  • geotargetting;
  • înregistrarea utilizatorilor. 

Cookie-uri de performanță

Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple: setările volumului pentru video player, viteza de video streaming cu care este compatibil browserul.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare dată când un utilizator vizitează un site, softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie spune dacă ați mai vizitat acest site până acum. Browserul va semnala dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, se va genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care vizitează site-ul și cât de des o fac.

Atat timp cât vizitatorul nu este înregistrat pe  site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic. Dacă este înregistrat se pot cunoaște, de asemenea, detaliile furnizate, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității, conform prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutul – chiar și atunci când vizitatorul este pe pagina  în limba română sau în altă limbă, se va primi aceeași reclamă.

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe un site, se generează un cookie care anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Serverele folosesc aceste cookie-uri pentru a  arăta contul cu care sunteți îngregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, se permite să se asocieze orice comentariu postat pe site cu username-ul dvs. Dacă nu ați selectat “pastrează-mă înregistrat”, acest cookie se va șterge automat când veți închide browserul sau calculatorul.

Alte cookie-uri ale terțelor părți

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație.

De exemplu, când distribuiți (share) un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe un site, acea rețea socială va înregistra activitatea dvs.

 Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Webserverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters.

Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet ( ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site; păstrarea unui user logat în contul de webmail; securitatea online banking; păstrarea produselor în coșul de cumpărături)

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de entertainment și servicii de travel.
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor, preferințele de limbă ( ex:afișarea rezultatelor căutarilor în limba Română).
  • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
  • Măsurare, optimizare și caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri). Website-urile derulează aceste analize a utilizarii lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu se pot auto-executa. In consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și in mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazatăa pe cookies.

  • Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securității utilizării cookie-urilor.
  • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii navigare.
  • Instalați-vă și actualizați-vă constant aplicații antispyware.
  • Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedică browserul de la a accesa website-uri care ar putea sp exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos.

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă un vizitator nu este înregistat folosind cookie-urile, nu va putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în meniul Opțiuni /Settings sau în meniul Preferințe / Favorites al browserului.

Politica de confidentialitate

Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

In scopul procesarii mesajelor si cererilor si a onorarii acestora SAFETREE EQUIPMENT SRL,

colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, numarul de telefon si adresa de e-mail, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Prelucrăm numele, adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru comunicarea cu dumneavoastră în vederea executării obligațiilor contractuale si in vederea raspunderii solicitarilor/mesajelor transmise prin intermediul site-ului.

Toate aceste date vor fi păstrate pe durata ținerii evidențelor financiar-contabile și fiscale impuse de legislația în materie, dar nu mai mult de 5 ani.

Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră. Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în condiții de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

Respectăm și asigurăm în mod strict confidențialitatea datelor prelucrate. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastră sau pentru îndeplinirea obligațiilor legale. Confidențialitatea este pentru noi o valoare esențială.

De asemenea, putem furniza datele cu caracter personal ale dumneavoastră și altor companii cu care ne aflăm in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători etc..

In vederea plasarii unei solicitari, clientul va furniza datele si informatiile solicitate in formularul on-line de trimitere mesaj, de plasare a comenzii sau prin telefon, refuzul comunicarii informatiilor solicitate impiedicand vanzatorul sa inregistreze si sa onoreze comanda efectuata.

Proprietarul, precum şi operatorul acestui website nu sunt răspunzători pentru erorile clientilor in introducerea acestor date sau de eventuale date false furnizate de acestia. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si conforme cu realitatea, purtand intreaga raspundere pentru incorectitudinea informatiilor transmise vanzatorului.

Datele personale nu vor fi vândute, transferate sau distribuite sub nici o formă unor terţe părţi ori în alte țări, cu excepţia cazului in care sunt solicitate de autorităţile publice competente, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679.

Recomandăm tuturor utilizatorilor acestui website să îşi ia toate măsurile de siguranţă atunci când oferă date personale online şi să verifice periodic starea şi acurateţea acestor date. Utilizatorii sunt răspunzători în mod direct de modul în care îşi protejează datele de logare având în vedere că poate suporta consecinţele unei utilizări neautorizate.

Drepturile dumneavostră

Potrivit Regulamentului (UE) 2016/679, dumneavoastră beneficiați de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale furnizate. In acest sens, aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, aveți acces la datele respective, precum și la următoarele informații:

  • Scopurile prelucrării;
  • Categoriile de date cu caracter personal vizate;
  • Destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate;
  • Acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă.

 

La cerere, noi vă vom furniza o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrării. Pentru orice alte copii solicitate, vă vom percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative. În cazul în care ne veți adresa cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un format material, informațiile vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent (word, pdf etc.).

De asemenea, clientii au dreptul la rectificarea, modificarea și actualizarea datelor prelucrate. Astfel, aveți dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, aveți dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Aveți dreptul de a obține din partea noastră ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar noi avem obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate în cazul în care există unul dintre următoarele motive:

  • Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • Vă veți retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • Vă veți opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea;
  • Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • Datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care ne revine în temeiul dreptului Uniunii Europene sau al legilor din România;

În cazul în care vom comunica datele dumneavoastră societăților de curierat sau celorlalți parteneri, iar dumneavoastră veți solicita ștergerea acestora, vom lua toate măsurile rezonabile pentru a informa partenerii care prelucrează datele că ați solicitat ștergerea oricăror linkuri către datele respective sau a oricăror copii sau reproduceri ale acestor date cu caracter personal.

Datele nu vor fi șterse dacă:

  • Prelucrarea este necesară pentru respectarea unei obligații legale care prevede prelucrarea în temeiul dreptului Uniunii sau al legilor din România sau pentru îndeplinirea unei sarcini executate în interes public;
  • Din motive de interes public în domeniul sănătății publice;
  • Prelucrarea este necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
  • Aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:
  • Contestați exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor prelucrate;
  • Prelucrarea este ilegală, iar dumneavoastră vă veți opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • Noi nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dumneavoastră ni le veți solicita pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

În cazul în care prelucrarea datelor a fost restricționată în cazurile sus-menționate, astfel de date cu caracter personal pot, cu excepția stocării, să fie prelucrate numai cu consimțământul dumneavoastră sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii Europene sau al Statului Român.

În cazul în care ați obținut restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal, veți fi informată de către de noi înainte de ridicarea restricției de prelucrare.

Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat. Aveți dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, direct de la noi către un alt operator, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. Exercitarea dreptului menționat anterior nu aduce atingere dreptului dumneavoastră la ștergerea datelor.

Orice client are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea tuturor drepturilor menționate anterior, va puteti adresa oricand cu o cerere scrisa la sediul nostrum TUNARI, STR. CODRULUI, NR. 19A, CAM. 2, PARTER, JUDETUL ILFOV. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate într-o alta tara.

Prin completarea datelor in formularele de trimitere mesaj, dumneavoastra, utilizatorul/cumparatorul declarati si acceptati in mod expres ca datele dumneavoastre personale sa fie incluse in baza de date a www.purio.ro si vă dați acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul executării comenzilor efectuate sau raspunderii mesajelor si solicitarilor transmise.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, să limitați prelucrarea realizată de noi și chiar să solicitați ștergerea datelor. Menționăm că intervenția asupra datelor pe care ni le-ați furnizat poate fi de natură să împiedice executarea contractului încheiat între dumneavoastră și noi. În acest caz, noi vom fi exonerați de răspundere. Dacă sunteți nemulțumit, aveți posibilitatea să vă adresați și să depuneți plângere împotriva noastră în fața Autorității Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum și în fața intsanțelor de judecată competente.

Shopping Cart