😍 Acum beneficiezi de 🚗 TRANSPORT GRATUIT la orice comandă, indiferent de valoare

😍 Luna aceasta, Pachetele Promo sunt la REDUCERE de până la  -25%  👉

Days
Hours
Minutes
Seconds

-25% REDUCERE 😍 pentru mămici și bebeluși la produsele selecționate ⏳ OFERTĂ în limita stocului disponibil

Scaunu ultrapliabil, nikidom

Acum ai la dispoziție primul înălțător din lume care îți încape în geanta pentru scutece și care poate fi montat pe orice scaun, oriunde te afli.

Înălțătoarele ocupă foarte mult loc, sunt grele și sunt foarte greu de cărat după tine! Scaunul de masă pentru copii este imposibil de cărat peste tot, iar alte așa zis înălțătoare portabile se transformă in realitate într-o altă geantă de umăr.

Cu toate acestea fie că mergi în vizită, fie că ați ieșit în oraș, întotdeauna ai nevoie de un scaun pentru copil atunci când stai la masă. Nici toate restaurantele sau cafenelele nu sunt dotate cu astfel de scaune sau nu sunt întotdeauna suficiente.

Acum ai soluția! Poți avea mereu înălțătorul tău la tine! Ușor, pliabil, portabil! Încape în geanta de mână!

Un proces foarte simplu de pliere, în doi pași iar scaunul copilului tău se va transforma în doar 3,2 cm înălțime. Acest lucru îți va permite să îl ai mereu la tine, în geanta pentru scutece, împreună cu toate lucrurile atât de necesare în fiecare zi. Îl vei putea folosi oriunde – la restaurant, în parc, in leagăne.

Înălțătorul este prevăzut și cu panouri laterale ceea ce adaugă un plus de siguranță. Înălțătorul nikidom corespunde standardului european de siguranță: EN16120.

Foarte ușor de curățat. Scaunele înălțătoare din restaurante sunt foarte rar curățate și igienizate, ceea ce poate constitui o problemă. Acum, nu doar ca ai la dispoziție un scaun doar pentru copilul tău, dar el se și curăță foarte ușor.

Folosește-l oriunde mergi, în restaurante, cafenele, în vizită la prieteni sau la rude. Îl puteți folosi chiar și acasă, eliminând nevoia unui scaun înălțător mare și care ocupă mult spațiu. El poate fi instalat pe orice scaun din casă. Vei economisi astfel, bani, timp și spațiu!

Jucării copii

jucărie pentru dezvolarea abilităților

1. Sunete și clopoței

2. Culori strălucitoare

3. Texturi multiple

4. Modele contrastante

Zgomote haioase, clinchet de clopoței la fiecare mișcare. Ajută la dezvoltarea auzului și captarea atenției. Păpuși drăguțe pentru a îi distra pe cei mici și a îi ține atenți. Varietatea de texturi va stârni curiozitatea celor mici. Culorile și contrastele puternice, precum și dungile alb-negru sunt mult mai ușor de văzut și urmărit de copii, ajutând la dezvoltarea senzorială. În timp ce copilul se joacă el își va descoperi mâinile și picioparele.

Lingurița cu rezervor, NIKIDOM

Dozează mâncarea bebelușului exact cât trebuie în fiecare linguriță. Oferă avantajul de a putea hrăni bebelușul cu doar o mână. Este flexibilă, ușor de ținut în mână și foarte ușor de curățat. Poate fi folosit atât cu mâncare rece cât și fierbinte. Făcut din silicon.

Shopping Cart