😍 Acum beneficiezi de 🚗 TRANSPORT GRATUIT la orice comandă, indiferent de valoare

😍 Luna aceasta, Pachetele Promo sunt la REDUCERE de până la  -25%  👉

Zile
Ore
Minute
Secunde

-25% REDUCERE 😍 pentru mămici și bebeluși la produsele selecționate ⏳ OFERTĂ în limita stocului disponibil

Dodie înseamnă o gamă completă de produse pentru bebelusi dezvoltata împreună cu experti: primul biberon, prima suzetă, toate produsele pentru bebelusi necesare primei schimbări sau primei băițe, dar si accesorii pentru alaptare pentru mame.

Cu cei 60 de ani de experiență, Dodie îi însoțește cu pasiune pe noii părinți în marea aventură care începe pentru ei. Expert in produse pentru bebelusi, brandul oferă elemente esentiale pentru sosirea unui bebelus și pentru a-i pregati valiza de maternitate. Dodie oferă o gamă largă de biberoane, suzete, produse de igienă și de îngrijire a bebelușilor, accesorii pentru alăptare și, de curand, scutece ecologice. Biberoane cu tetină plată sau biberoane cu tetină rotundă cu 3 trepte, biberoane de sticlă sau plastic, suzete anatomice sau ortodontice, liniment sau apă de curățare, gel de spălare sau cremă de spălat, Dodie oferă părinților posibilitatea de a alege, garantându-le în același timp produse de calitate dezvoltate de experți în îngrijirea copiilor. 

Cu conceptul său unic de personalizare a valizei de maternitate, Dodie permite părinților să pregătească cu încredere sosirea copilului lor prin alegerea produselor de îngrijire a bebelușului de care vor avea nevoie la maternitate sau atunci când se întorc acasă: tampoane de alăptare și toate accesoriile pentru a facilita alăptarea, o gamă completă de biberoane, inclusiv formatul de 150 ml adaptat celor mai mici copii,  produse pentru schimbare (schimba crema, liniment sau servetele pentru bebelusi, printre altele) sau pentru baia bebelușului (gel de spălare, crema de spălare etc.), dar si pentru starea lor de bine (ulei de masaj, cremă hidratantă, prima suzetă care va calma sugarul).

Biberoane

Peste 35 modele de biberoane și tetine gândite special in funcție de vârsta și nevoile bebelușului tău

Sistem unic brevetat de dodie anti-colici integrat în tetină.

Supapă dublă brevetată care favorizează circulația aerului, reduce riscul de colici, aerofagie și regurgitare. Permite adaptarea debitului la ritmul de supt al bebelușului.

biberoane din sticlă sau plastic 100% sustenabil .

preferat de 9 din 10 bebeluși - test efectuat de Institutul pentru Mame din Franța în decembrie 2018 pe copii cu vârsta intre 0 si 24 luni.

Gama Initiation+ cu tetine rotunde și 4 trepte de curgere. Potrivit încă de la naștere.

Gama Sensation+ cu tetine plate și 4 trepte de curgere. imită forma turtită a mamelonului în timpul alăptării pentru a sprijini trecerea de la sân la biberon.

cOSMETICE

din ingrediente bio și organice.

gamă completă de cosmetice necesare bebelușului tău de la naștere.

ingrediente provenite din agricultura ecologică.

fără săpun, mențin filmul hidrolipidic al pielii.

inspirate de formulele farmacopeii franceze.

toate produsele cosmetice dodie sunt compuse din combinații exclusive de ingrediente organice

Special concepute pentru pielea sensibilă a copiilor mici încă de la naștere, hrănesc, hidratează, protejează și catifelează pielea fragilă a bebelușului.

Hipoalergenice.

Suzete

Peste 30 modele suzete, in două game anatomice și fiziologice, gândite pentru a se potrivi perfect vârstei și nevoilor bebelușului tău.

Tetină reversibilă din silicon, fină sau cu striații, cu formă anatomică, garantează o bună poziționare în gură și o bună dezvoltare a gurii bebelușului tău.

Proiectată de medici pediatri și experți ortodonți.

forma fiziologică favorizează o bună dezvoltare a cerului gurii.

scut decupat anatomic din tritan, cu găuri pentru aerisire pentru a reduce riscul de iritare.

buton fosforescent, pentru o găsire ușoară în întuneric.

Shopping Cart