😍 Acum beneficiezi de 🚗 TRANSPORT GRATUIT la orice comandă, indiferent de valoare

😍 Luna aceasta, Pachetele Promo sunt la REDUCERE de până la  -25%  👉

Zile
Ore
Minute
Secunde

-25% REDUCERE 😍 pentru mămici și bebeluși la produsele selecționate ⏳ OFERTĂ în limita stocului disponibil

Despre Dechoker

Dechoker este un dispozitiv medical Clasa I, conform standardelor FDA și CE, dedicat salvării vieții în caz de urgență provocată de înecarea cu un corp străin. Chiar și fără o pregătire medicală prealabilă, Dechoker poate fi folosit de oricine în majoritatea situațiilor de înecare cu un corp străin, chiar și atunci când pacientul suferă de anumite probleme medicale care au cauzat înecarea. Dechoker este atât de ușor de folosit încât până și un copil poate ajunge să salveze viața unui adult. Chiar și mai mult-Dechoker poate fi folosit singur de persoana care se confruntă cu urgența medicală.

Folosire

Fie că suntem acasă sau în orice spațiu public, un Dechoker ar trebui să existe mereu la îndemână. Nu poți ști niciodată cui sau unde se poate întâmpla o urgență medicală cauzată de înecare. Nimeni nu este ferit de o astfel de situație. Dechoker este primul dispozitiv medical din lume care răspunde acestei probleme majore. Mai mult el poate fi folosit de oricine, fără o pregătire medicală prealabilă. Tot ce trebuie să faci este să citești instrucțiunile rapide de pe produs sau să folosești aplicația mobilă. Este chiar atât de simplu! Iar o viață poate fi salvată!

Mânerul de tragere

Conceput special pentru o tragere ușoară, mânerul poate fi operat chiar și de un copil.

Valva specială

Dispozitivul este prevăzut cu o valvă specială a cărei design patentat nu permite ca aerul să fie pompat înapoi în pacient. Ea funcționează că un eșapament. Aerul intră în cilindru doar prin tubul care se poziționează în gură. Aerul împins către exterior vă fi direcționat doar către valva de reflux. Tot aerul va ieși astfel din cilindru doar prin valva de reflux.

Tub de apăsarea limbii

Acest tub a fost dimensionat să ajungă doar până în spatele limbii. În plus acest tub, nu permite închiderea gurii și permite efectuarea manevrelor indiferent de starea pacientului.

Valva de reflux

Aerul iese din cilindru prin valva de reflux. Astfel operațiunea de sucțiune se poate efectua în mod repetat, fără a scoate dispozitivul din gura pacientului.

Corp cilindric

A fost conceput pentru a oferi puterea necesară de sucțiune pentru a elibera căile respiratorii de orice obiect străin. Dispozitivul a fost gândit pentru a avea o presiune medie a 34 kPa.

Shopping Cart