😍 Acum beneficiezi de 🚗 TRANSPORT GRATUIT la orice comandă, indiferent de valoare

😍 Luna aceasta, Pachetele Promo sunt la REDUCERE de până la  -25%  👉

Days
Hours
Minutes
Seconds

-25% REDUCERE 😍 pentru mămici și bebeluși la produsele selecționate ⏳ OFERTĂ în limita stocului disponibil

Dodie

Dodie înseamnă o gamă completă de produse pentru bebelusi dezvoltata împreună cu experti: primul biberon, prima suzetă, toate produsele pentru bebelusi necesare primei schimbări sau primei băițe, dar si accesorii pentru alaptare pentru mame.

Cu cei 60 de ani de experiență, Dodie îi însoțește cu pasiune pe noii părinți în marea aventură care începe pentru ei. Expert in produse pentru bebelusi, brandul oferă elemente esentiale pentru sosirea unui bebelus și pentru a-i pregati valiza de maternitate. Dodie oferă o gamă largă de biberoane, suzete, produse de igienă și de îngrijire a bebelușilor, accesorii pentru alăptare și, de curand, scutece ecologice. Biberoane cu tetină plată sau biberoane cu tetină rotundă cu 3 trepte, biberoane de sticlă sau plastic, suzete anatomice sau ortodontice, liniment sau apă de curățare, gel de spălare sau cremă de spălat, Dodie oferă părinților posibilitatea de a alege, garantându-le în același timp produse de calitate dezvoltate de experți în îngrijirea copiilor.

Mifold

Siguranța este importantă pentru noi și am dorit să ne asigurăm că întotdeauna copiii au avut scaunul auto potrivit. Dar am constatat adesea că scaunele sau înălțătoarele nu erau întotdeauna disponibile sau la îndemână; mai ales când împărțeam mașina cu alte familii. Așa că, m-am gândit că dacă aș putea crea un sistem de siguranță auto care să fie foarte mic și cu adevărat rezistent, care să poată fi dus cu ușurință peste tot, atunci copiii noștri vor fi întotdeauna în siguranță, indiferent în ce mașină se află. Și am reușit! Mifold si hifold sunt pe cât de mici, pe atât de sigure! mifold și hifold sunt cele mai avansate, compacte și portabile sisteme de siguranță auto pentru copii din lume.

Nikidom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dechoker

Dechoker este un dispozitiv medical Clasa I, conform standardelor FDA și CE, dedicat salvării vieții în caz de urgență provocată de înecarea cu un corp străin. Chiar și fără o pregătire medicală prealabilă, Dechoker poate fi folosit de oricine în majoritatea situațiilor de înecare cu un corp străin, chiar și atunci când pacientul suferă de anumite probleme medicale care au cauzat înecarea. Dechoker este atât de ușor de folosit încât până și un copil poate ajunge să salveze viața unui adult. Chiar și mai mult-Dechoker poate fi folosit singur de persoana care se confruntă cu urgența medicală.

Shopping Cart